zaterdag 13 oktober 2012

Stampin' Up - Elements of Style


Afgelopen donderdag heb ik mijn starterskit van Stampin' Up binnen gekregen. Werk aan de winkel want mijn eerste party is al snel! Maar eerst even kennismaken met de materialen die voor mij nieuw zijn. De komende maand ligt de focus op de diverse kleurmediums en accessoires. Ik heb ontzettend veel lol gehad met het maken van mijn kaart. De materialen zijn echt super om mee te werken! Nu dat ik weet hoe ik de materialen kan toepassen en combineren ga ik aan de slag met de workshop kaarten.

Details over de gebruikte materialen vind je op mijn SU blog CarIng for Stamps. Hier vindt he ook data en informatie over workshops voor de komende tijd.

En sinds kort ben ik in het bezit van een Ipad-applicatie om layouts te maken. Deze app is gemaakt door mijn aanstaande en ik ben er helemaal mee in mijn nopjes. Hierdoor kan ik bij elke kaart een layout maken of een kaart maken m.b.v. een layout. En voor degenen die willen kunnen de layout ook gebruiken voor een toekomstige kaart. Als je op de layout klikt wordt hij groter.


Leuk dat je bent langs geweest en tot gauw!

Geen opmerkingen: