donderdag 29 juli 2010

KI Memories, 3 kaartjes.

Heel lang geleden, toen ik begon met het maken van gescrapte kaartjes had ik een aantal absoluut favoriete papierlijnen. Een daarvan was KI Memories. Ik kocht de papiertjes en kon er uren naar kijken zonder dat ik er wat mee deed, te mooi. Het waren vrolijke papierlijnen die helemaal paste in mijn 'cute' stijl. Deze lijn zit niet meer in het assortiment dus kan worden weg geschreven als antiek haha! Ik heb er 3 kaartjes mee gemaakt en het restant weer keurig in mijn archief bewaard.

Als eerste weer een kaartje met een digi plaatje van Guylou's Inimitability Store. Als je volger wordt van het blog of haar groep op CDAC dan ontvang je als je haar een email stuurt deze freebie. Ik heb iets met paraplu plaatjes en vind Jessica dan ook geweldig!

Kaartje voor mijn buurvrouw. Zij is op dit moment creatief bezig op een andere manier dan ik namelijk met de naaimachine. Vond het leuk om even een kaartje in de bus te doen.

En als laatste een kaartje voor mijn andere buurvrouw die gaat trouwen. Zij en de buurman zijn nu officieel verloofd dus heb ik een klein kaartje voor hun gemaakt. Het plaatje van Staming Bella paste perfect bij de verloving. De tekst komt van een knipvel wat bij de papierlijn hoort.

Excuses voor de kwaliteit van de foto's maar de camera doet het nog steeds niet.

Ik wens jullie een hele fijne en gezellige dag!

Carmen

7 opmerkingen:

femke zei

heey carmen,

wauw je gaat als een trein zeg!!! de kaartjes zien er ook weer prachtig uit. het papier vind ik erg mooi.

groetjes femke

alina zei

''I want more!'', ze zijn prachtig, Carmen, ik heb ook iets met parapluutjes en grote hoedjes ook! en ik heb net een leuke Bella ingekleurd!
een fijne dag!
groetjes,
Alina

Marijke zei

Wow, ze zijn gaaf!! Fijn dat je weer helemaal terug bent!!

Guylou zei

I love what you did with Jessica!! Your papers are amazing and so it your colouring!! All your cards are inspirational!

Thanks for using Guylou's Inimitability digistamps!

Guylou

Gina L zei

Carmen, wonderful cards! I love the colors and papers. Great designs, too. Gina L

Lia zei

hoiCarmen,
Je hbet weer prachtige kaartjes gemaakt, ik zet je even opnieuw bij mijn volgers want ik ga nog steeds via je oude adres en dan kom ik er neit haha
liefs lia

Wybrich zei

hoe meer kaarten ik van je zie met een ander soort stempel, hoe leuker ik ze ga vinden!
prachtige kaarten weer!