woensdag 19 oktober 2011

GI ~ Fairytales do come true

Goedemorgen allemaal! Gisteren heb ik een kaartje afgekregen met dit digi plaatje van Guylou's Inimitability. Het lukt best aardig om van mijn vrije tijd gebruik te maken om wat te knutselen. Ik geniet er van want volgende week ga ik weer werken en dan zal ik het van mijn vrije zaterdag of zondag moeten hebben.


Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van Fairy 1, een digitaal plaatje van Guylou's Inimitability Store. Het papier is van My Minds Eye en de tekst van Elzybells.
Ik had toen ik aan dit kaartje begon best in de gaten dat de bloem eigenlijk een zonnebloem was maar goed dat is de vrijheid die je hebt als je zelf kan inkleuren. Het hart van de bloem is iets donker uitgevallen maar ik wilde dezelfde kleuren gebruiken als in het bloemetje van het papier. Helaas zijn de glittertjes niet zichtbaar.

Op het blog van Guylou's Inimitability staat op dit moment een vacature voor het Design Team. Als je interesse hebt om aan te sluiten bij een leuk team ga dan even langs op het blog om de detailles te lezen.

Ik wens jullie een fijne dag!

~ Carmen ~

6 opmerkingen:

Alina zei

heel erg mooi geworden, Car!
oh, yes, I believe in fairy tales!
groetjes, Alina

sandra_w zei

Je gaat lekker!!! Superleuk kaartje geworden en het vorige kaartje ook....

Liefs,
san

Sara I. zei

Absolutely stunning! LOVE the soft pink colors and the fabulous sentiment to match this! xx

Guylou zei

Jaw dropping beautiful!!!! I absolutely looooove it!!!
Cheers!
G

Riet zei

Mooi kaartje Carmen.

Liefs Riet.

Gina L zei

Such a sweet card. I really love these soft colors.