maandag 13 juni 2011

Guylou's release van mei 2011

Het is even geleden dat ik gepost heb. Dat heeft te maken gehad met het het overlijden van mijn schoonvader, nu 43 dagen geleden. Zo'n onverwachte gebeurtenis heeft best impact op jezelf en het gezin. Behalve het ontbreken van tijd kan ik maar moeilijk mijn 'mojo' terug vinden. Mijn creativiteit is dus ver te zoeken.
Gelukkig heb ik een stok achter de deur namelijk mijn werk voor het DT van Guylou. Deze heeft in mei echt een super leuke release gehad van een van mijn favo figuurtjes: Leah!

Tot en met 16 juni kun je meedoen met de monichromatic challange. Mijn voorbeeld kaart is veel te laat maar ik heb niet minder plezier gehad met het uitvoeren van de opdracht.

Ik heb voor deze kaart gebruik gemaakt van het plaatje 'Leah is gardening'. Vanwege het thema van de challenge heb ik voor deze keer het designpaper achterwege gelaten.

'Leah is drinking a cup of java' vond ik een verschrikkelijk leuk plaatje. Ik ben gek op koffie en heb een zwak voor plaatjes die maar iets met koffie/thee te maken hebben. Het papier is van MME.


Tijd om de tuin zomerklaar te maken! 'Leah ranking' geeft daarvoor de inspiratie! Jammer dat het de laatste dagen een beetje wisselvallig is:( De tekst is van Elzybells en het papier eveneens van MME.


Ik wens iedereen een fijne tweede pinksterdag. Een extra vrije dag waarbij er voor mij misschien de mogelijkheid bestaat om nog wat te freubelen.

Groetjes,
Carmen

13 opmerkingen:

alina zei

leuk om je te ''zien'', Car!

wat erg dat je schoonvader overleden is!

maar wat een prachtige kaartjes heb je weer gemaakt en de stempels zijn inderdaad heel erg leuk!
een hele fijne dag, ik hoop dat je tijd hebt om te freubelen en dat je mojo terug is!
liefs, Alina

Trina zei

Garment, these all look wonderful! You are definitely a master of paper!

Trina zei

Ahh... my dumb phone changed your name into "Garment." That should say Carmen! :s

Guylou zei

Carmen... absolutely gorgeous cards!!!! Wow!!! Love them!!!

Brenda zei

Carmen, so sorry for your loss hon. We have missed seeing your beautiful creations. Now these are all absolutely gorgeous. Love the papers, design, coloring. Sounds like you and I have the same weakness. Coffee images!!
Hugs~Bren

Diana zei

eeeekssss....wat doe je me aan !! Voortaan wel effe waarschuwen hoor ;o) super kaartjes Car en wat een geluk dat je het nog niet verleerd bent.

liefs Diaan x

Janneke zei

Car is back!
Wat een mooie kaartjes ;o)

Sara I. zei

So happy to see you back - your creations are always so inspiring! Love all the papers and layers - they are all just stunning!

Gina L zei

Beautiful stuff, Carmen. I wanted to come give you a big, huge hug. I know how hard it is to recover after losing someone you love. I'll be thinking of you!

sandra_w zei

Fijn om weer je prachtige kaartjes te zien, Car! Je bent het echt niet verleerd....

San x

Betina zei

fijn om weer kaartjes van je te zien Car, ze zijn top!!

xxBetina

Inge zei

Ondanks dat je geen inspiratie hebt zijn je kaarten weer geweldig Car, ik ben helemaal in leuve met de take a break kaart!

C@ro zei

Heee daar zie ik een bekend stempie voorbij komen! Leuk zeg!
Wat heb je gezellige kaartjes gemaakt.
Hoe is het met je?
groetjes van Caro